KLURIFAX ÄR ETT AKTIEBOLAG!

Klurifax är en fristående (icke kommunal) förskola och skolbarnsomsorg. Vår förskolechef Lena Karman är också ägare av verksamheten. Vi har egen kö så det räcker alltså inte att anmäla sig till Hörby kommuns kölista. Härifrån hemsidan kan du klicka dig vidare till vår kostnadsfria köanmälan. Läs mer under "Anmälan"
Vi tillämpar maxtaxan enligt lag och har alltså precis samma avgifter som alla andra förskolor och fritidshem, förutom att vi har avgiftsfritt i juli. Fr.o.m. hösterminen barnen fyller tre år gäller lagen om avgiftsfri förskola 15 timmar per vecka. Detta innebär att ni automatiskt får en nedsatt månadsavgift. Kontakta gärna Lena om ni har frågor.

KLURIFAX HAR EN EXTERN STYRELSE!

Ordförande:     
Birgit Hansson Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen
Tel: 0708-49 79 51
www.refictus.se

Ledamöter:
Lena Karman (Förskolechef/Ägare) 070-54 20 684

Erik Höggårdh erik.hoggard@mpmalmo 
Tel: 0708-33 94 04
www.mpmalmo.com

Bengt Kristoffersson Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen
Tel: 0708-77 22 34
www.mpmalmo.com

Vår verksamhet måste gå med vinst - annars försvinner den. 
Vi har ingen möjlighet att driva vår verksamhet med förlust. Vinsten är nödvändig, inte bara för ägaren utan för hela verksamheten. Det behövs vinst för att kunna investera i barnens miljöer och material samt skapa trygga anställningsvillkor för pedagogerna och för att kunna ta ansvar för arbetsmiljön och för alla barns lek och lärande , även de som är i behov av särskilt stöd. 
En del människor gillar inte att förskolor går med vinst. Det är en värderingsfråga och inför valet av förskola för dina barn är detta en fråga du bör tänka igenom.